Har du spørgsmål?

Ring 4921 2270
 

Jupiter 470 højformat gennemgående pejseindsats

Flere visninger

Jupiter 470 højformat gennemgående pejseindsats

Jupiter pejseindsatse fra Meteor er indbygget varme. Ovnen har konvektion, som sørger for varmefrigivelse til det rum den er monteret i. Alle ovne kan mod en merpris tilpasses således at den bliver fabrikeret spec. efter hul mål. Indsatsene leveres som standard med venstrehængt låge, men den kan, hvis man ønsker det, leveres med højrehængt låge. Indsatsene kan købes i farverne sort eller grå. Indsatsene kan også leveres i rustfri stål mod en merpris på 30%.
Selve indbygningsmålet på denne indsats SKAL være 63,5 i højden, 45,5 bredden og fra 58-93 cm i dybden, pga. ovnen vil give sig under opvarmning. Udv. ramme H67,5 x 49,5. Evt. ekstra konvektionsriller placeres i lågen. Det er fantastisk at kunne se ilden fra flere rum. Hygge fra en pejs men i to rum.

Lagerstatus: På lager

24.495,00 DKK
A

* Påkrævede felter

24.495,00 DKK

Detaljer

Jupiter pejseindsatse fra Meteor er indbygget varme. Ovnen har konvektion, som sørger for varmefrigivelse til det rum den er monteret i. Alle ovne kan mod en merpris tilpasses således at den bliver fabrikeret spec. efter hul mål. Indsatsene leveres som standard med venstrehængt låge, men den kan, hvis man ønsker det, leveres med højrehængt låge. Indsatsene kan købes i farverne sort eller grå. Indsatsene kan også leveres i rustfri stål mod en merpris på 30%. Selve indbygningsmålet på denne indsats SKAL være 63,5 i højden, 45,5 bredden og fra 58-93 cm i dybden, pga. ovnen vil give sig under opvarmning. Udv. ramme H67,5 x 49,5. Evt. ekstra konvektionsriller placeres i lågen. Det er fantastisk at kunne se ilden fra flere rum. Hygge fra en pejs men i to rum.

Yderligere information

Energimærke A
Farve Sort
Materiale Pladejern
Brændsel Brænde
Virkningsgrad (%) 75
Nominel effekt (kW) 7,6
Driftsområde (kW) 5-11
Røgafgang, omkreds (ø cm) 15