Har du spørgsmål?

Ring 4921 2270
 

Jupiter 470 med vinkellåge (hjørnepejs)

Flere visninger

Jupiter 470 med vinkellåge (hjørnepejs)

Jupiter pejseindsatse fra Meteor er indbygget varme. Ovnen har konvektion, som sørger for varmefrigivelse til det rum den er monteret i. Alle ovne kan mod en merpris tilpasses således at den bliver fabrikeret spec. efter hul mål. Indsatsene leveres som standard med venstrehængt låge, men den kan, hvis man ønsker det, leveres med højrehængt låge. Indsatsene kan også købes i farverne sort eller grå. Indsatsene kan også leveres i rustfri stål mod en merpris på 30%.
Selve indbygningsmålet på denne indsats SKAL være 50 i højden, 55,7 i bredden og 45cm i dyben, pga. ovnen vil give sig under opvarmning. Udv. ramme H54xB57,7xD46. Evt. ekstra konvektionsriller placeres i lågen.

Lagerstatus: På lager

21.995,00 DKK
A

* Påkrævede felter

21.995,00 DKK

Detaljer

Jupiter pejseindsatse fra Meteor er indbygget varme. Ovnen har konvektion, som sørger for varmefrigivelse til det rum den er monteret i. Alle ovne kan mod en merpris tilpasses således at den bliver fabrikeret spec. efter hul mål. Indsatsene leveres som standard med venstrehængt låge, men den kan, hvis man ønsker det, leveres med højrehængt låge. Indsatsene kan også købes i farverne sort eller grå. Indsatsene kan også leveres i rustfri stål mod en merpris på 30%. Selve indbygningsmålet på denne indsats SKAL være 50 i højden, 55,7 i bredden og 45cm i dyben, pga. ovnen vil give sig under opvarmning. Udv. ramme H54xB57,7xD46

Yderligere information

Energimærke A
Farve Sort
Materiale Pladejern
Brændsel Brænde
Virkningsgrad (%) 75
Nominel effekt (kW) 6
Driftsområde (kW) 4-8
Røgafgang, omkreds (ø cm) 15