Har du spørgsmål?

Ring 4921 2270
 

Jupiter 470 XL soft

Flere visninger

Jupiter 470 XL soft

Jupiter pejseindsatse fra Meteor er indbygget varme. Ovnen har konvektion, som sørger for varmefrigivelse til det rum den er monteret i. Indsatsene leveres som standard med venstrehængt låge, men den kan, hvis man ønsker det, leveres med højrehængt låge.
Selve indbygningsmålet på denne indsats SKAL være 50 i højden, 74 i bredden og 45 cm i dybden, pga. ovnen vil give sig under opvarmning. Udv. ramme H54 x B78 cm.
Der kan ikke bestilles spec. fremstillede rammer til en SOFT model, ej heller ekstra konvektionsriller. Denne ovn har en helt spec. frontramme som ser ud som en billede ramme, hvilket giver ovnen et "blødt" udseende.

Lagerstatus: På lager

17.995,00 DKK
A

* Påkrævede felter

17.995,00 DKK

Detaljer

Jupiter pejseindsatse fra Meteor er indbygget varme. Ovnen har konvektion, som sørger for varmefrigivelse til det rum den er monteret i. Indsatsene leveres som standard med venstrehængt låge, men den kan, hvis man ønsker det, leveres med højrehængt låge. Selve indbygningsmålet på denne indsats SKAL være 50 i højden, 74 i bredden og 45 cm i dybden, pga. ovnen vil give sig under opvarmning. Udv. ramme H54 x B78 cm. Der kan ikke bestilles spec. fremstillede rammer til en SOFT model, ej heller ekstra konvektionsriller. Denne ovn har en helt spec. frontramme som ser ud som en billede ramme, hvilket giver ovnen et "blødt" udseende.

Yderligere information

Energimærke A
Farve Sort
Materiale Pladejern
Brændsel Brænde
Virkningsgrad (%) 79
Nominel effekt (kW) 6,7
Driftsområde (kW) 5-11
Røgafgang, omkreds (ø cm) 15