Har du spørgsmål?

Ring 4921 2270
 

Jupiter 550 gennemgående pejseindsats

Flere visninger

Jupiter 550 gennemgående pejseindsats

Jupiter pejseindsatse fra Meteor er indbygget varme. Ovnen har konvektion, som sørger for varmefrigivelse til det rum den er monteret i. Alle ovne kan mod en merpris tilpasses således at den bliver fabrikeret spec. efter hul mål. Indsatsene leveres som standard med venstrehængt låge, men den kan, hvis man ønsker det, leveres med højrehængt låge. Indsatsene kan købes i farverne sort eller grå. Indsatsene kan også leveres i rustfri stål mod en merpris på 30%.
Selve indbygningsmålet på denne indsats SKAL være 57,5 i højden, 66,5 bredden og fra 58-93 cm i dybden, pga. ovnen vil give sig under opvarmning. Udv. ramme H61,5 x 70,5. Evt. ekstra konvektionsriller placeres i lågen. Det er fantastisk at kunne se ilden fra flere rum. Hygge fra en pejs, men i to rum.

Lagerstatus: På lager

26.995,00 DKK
A

* Påkrævede felter

26.995,00 DKK

Detaljer

Jupiter pejseindsatse fra Meteor er indbygget varme. Ovnen har konvektion, som sørger for varmefrigivelse til det rum den er monteret i. Alle ovne kan mod en merpris tilpasses således at den bliver fabrikeret spec. efter hul mål. Indsatsene leveres som standard med venstrehængt låge, men den kan, hvis man ønsker det, leveres med højrehængt låge. Indsatsene kan købes i farverne sort eller grå. Indsatsene kan også leveres i rustfri stål mod en merpris på 30%. Selve indbygningsmålet på denne indsats SKAL være 57,5 i højden, 66,5 bredden og fra 58-93 cm i dybden, pga. ovnen vil give sig under opvarmning. Udv. ramme H61,5 x 70,5. Evt. ekstra konvektionsriller placeres i lågen. Det er fantastisk at kunne se ilden fra flere rum. Hygge fra en pejs, men i to rum.

Yderligere information

Energimærke A
Farve Sort
Materiale Pladejern
Brændsel Brænde
Virkningsgrad (%) 75
Nominel effekt (kW) 7,6
Driftsområde (kW) 5-11
Røgafgang, omkreds (ø cm) 15