Har du spørgsmål?

Ring 4921 2270
 

Jupiter 550 højformat med vinkellåge, model SMALL

Flere visninger

Jupiter 550 højformat med vinkellåge, model SMALL

Jupiter pejseindsatse fra Meteor er indbygget varme. Ovnen har konvektion, som sørger for varmefrigivelse til det rum den er monteret i. Alle ovne kan mod en merpris tilpasses således at den bliver fabrikeret spec. efter hul mål. Indsatsene leveres som standard med venstrehængt låge, men den kan, hvis man ønsker det, leveres med højrehængt låge. Indsatsene kan også købes i farverne sort eller grå. Indsatsene kan også leveres i rustfri stål mod en merpris på 30%.
Evt. ekstra konvektionsriller bliver placeret i lågen. Spørg efter mål. Indbygningsmål skal være 36x36cm og 71,0 i højden.

Lagerstatus: På lager

23.995,00 DKK
A

* Påkrævede felter

23.995,00 DKK

Detaljer

Jupiter pejseindsatse fra Meteor er indbygget varme. Ovnen har konvektion, som sørger for varmefrigivelse til det rum den er monteret i. Alle ovne kan mod en merpris tilpasses således at den bliver fabrikeret spec. efter hul mål. Indsatsene leveres som standard med venstrehængt låge, men den kan, hvis man ønsker det, leveres med højrehængt låge. Indsatsene kan også købes i farverne sort eller grå. Indsatsene kan også leveres i rustfri stål mod en merpris på 30%. Evt. ekstra konvektionsriller bliver placeret i lågen. Spørg efter mål.

Yderligere information

Energimærke A
Farve Sort
Materiale Pladejern
Brændsel Brænde
Røgafgang, omkreds (ø cm) 15