Har du spørgsmål?

Ring 4921 2270
 

Morsø Forno pizzaovn (pris fra)

Flere visninger

Morsø Forno pizzaovn (pris fra)

Morsø Forno Pizzaovn er en fantastisk flot møbel i din have. Den måler Ø 70cm i diameter og er 60cm høj. Denne pizzaovn er klar efter ca. 30-40 min når man har tændt op.
Der forefindes en masse tilbehør til denne Morsø pizzaovn, f.eks. et stort udebord, et lille udebord, en tuscan Grill, en forno dør, en pizzaspade, en ildtang, en askeskraber, et cover, en handske.
Morsø Forno er en kombineret grill- og pizzaovn, som du kan bruge til at grille kød, bage brød og lave pizzaer i. Den indvendige del er opbygget som en traditionel stenovn med god plads til brænde, hvor det lave loft og det brede brændkammer sikrer en perfekt fordeling af strålevarme.
Er du til stemningsfuld åben ild, fabelagtig mad og italiensk stemning, kan du få det hele hjemme i din have eller på din terrasse ...

Lagerstatus: På lager

9.995,00 DKK

* Påkrævede felter

9.995,00 DKK

Detaljer

Morsø Forno Pizzaovn er en fantastisk flot møbel i din have. Den måler Ø 70cm i diameter og er 60cm høj. Denne pizzaovn er klar efter ca. 30-40 min når man har tændt op. Der forefindes en masse tilbehør til denne Morsø pizzaovn, f.eks. et stort udebord, et lille udebord, en tuscan Grill, en forno dør, en pizzaspade, en ildtang, en askeskraber, et cover, en handske. Morsø Forno er en kombineret grill- og pizzaovn, som du kan bruge til at grille kød, bage brød og lave pizzaer i. Den indvendige del er opbygget som en traditionel stenovn med god plads til brænde, hvor det lave loft og det brede brændkammer sikrer en perfekt fordeling af strålevarme. Er du til stemningsfuld åben ild, fabelagtig mad og italiensk stemning, kan du få det hele hjemme i din have eller på din terrasse ...

Yderligere information